Szeretnéd letenni a problémáidat?  -  A legjobb helyen jársz!

 • slide 3
 • slide 3
 • slide 3
 • slide 3

Egyéni konzultáció

A mai felgyorsult világban sokan hirdetik, főleg az alternatív technikákkal dolgozó segítők, hogy "egy ülés alatt megoldom a problémádat, mert az én módszerem ooolyan naaagyon haaatékony".

Nos, a lélek, kérem, az egy lasss-sú do-log!
Ami gyerekkorban hosszú évek, felnőttkorban esetleg évtizedek alatt rossz mintaként rögzült, azt lehetetlen órák alat átírni. Igen, nekem is volt számtalan olyan esetem, amikor egyetlen alkalom után drámai módon pozitív pályára állt a kliensem életpályája. Egyetlen ülés után szűnt meg évtizedek óta tartó olyan krónikus fejfájás, amivel sem az orvosok, sem a lélek gyógyításával foglalkozó kollégák nem bírtak. Változott már meg a kliensemben egyetlen ülés után párkapcsolatokban fellépő mazohisztikus hajlam. Másvalaki komoly magánéleti holtponton billent át, és volt, akire "pénzeső" hullott. Olyanra, akinek korábban masszív szegénység programja volt. Igen, egyetlen ülés után!
DE ...
Az alap-sztori azonban így szól ... kliens elmegy lelki segítőhöz, hogy jaj, ezer éve nem volt párkapcsolata.
EGYSZERI oldás ...
... majd, mint a mesében, 4 nap múlva jön a herczeg a fehér paripán, és ... nyilvános helyen megszólítja - vagyis még a kisujját sem kellett megmozdítania!
Telik-múlik az idő, fél év múlva jön "reklamálni": nagyon nagy baj van, a nagy Ő a volt férjének szinte MINDNEN rossz tulajdonságát hordozza!!!

Skype

Ez nemcsak megtörtént, hanem egyúttal jellemző eset is!
Nos, a vonzás törvényét egyetlen segítő, és terapeuta sem tudja átlépni. Változatlan személyiség-struktúra alapvetően ugyanazokat az élethelyzeteket, és ugyanolyan érzelmi nehézségeket fog eredményezni. Ennek az átírása pedig időt és erőfeszítést igényel. Helyetted egyetlen segítő sem tudja ezt meglépni - csak Tenmagad vagy képes erre! Nyilván egy jó segítő ezt a folyamatot drámai módon meggyorsíthatja, pár tucat inkarnáció időtartamáról csupán pár hónapra, vagy nehezebb esetben évre.

Emiatt alapvetően konzultáció-sorozatokra várok minden érdeklődőt. Az első alkalom egy beszélgetés, ami arra szolgál, hogy megismerjük egymást és azt, hogy milyen területeken szeretnéd felgyorsítani a lelki fejlődésedet. Ez természetesen ingyenes.

Többféle munkarend szerint is haladhatunk:

 • Kétheti két órában:
  Stabil személyiséggel rendelkező kliensekkel lehetséges az INTENZÍV segítői/fejlesztői folyamat. Jellemzően előző élet utazás, vagy Brandon Bays módszer, illetve olyan meditációs vagy vivation légzés-folyamat, ahol a kiváltó okkal szembe kell nézni, és az oldódás, az integráció ennek az újra átélt és újraírt konfliktusnek a révén történik meg. A módszereket általában váltogatjuk, lehetőséget adva a Felsőbb Énnek - aki a folyamatokat valójában irányítja, hogy az eltérő módszerekkel a lélek különböző zugaiban rejtőzködő elakadásokat is elérje.
 • Heti vagy kétheti egy órában:
  Ha a fenti pozitív adottságok adottak, akkor is előfordul, hogy idő vagy anyagi keret szűkebb, ekkor egy órás EFT oldási folyamatot csinálunk. Az EFT direkt módszer, itt is szembe kell tudni nézni a kiváltó okokkal.
 • Heti egy vagy két órában:
  Amikor a hárítrási mechanizmusok, belső félelmek annyira erősek, az énerő, a világba vetett bizalom annyira alacsony hogy direkt módszereket nem lehet használni - ilyenkor marad a szimbólumokkal való munka. A lélek a konfliktusait és fixációit képes archetipikus képekkel összekapcsolni, ami során pl. nem kerül kimondásra, hogy "a partnerem rendszeresen bántalmaz", hanem például megjelenhet egy tehéncsordát vezető agresszíven viselkedő bika. Ezeken a képeken végzett munka során a mély feszültségek oldódnak, a korai gyermekkor hiányai pedig feltöltődnek, így elegendő erőforrás keletkezik a konfliktusok kezelésére.
 • Egyszeri alkalom:
  Ha valaki nagyon kíváncsi az érzésre, hogy milyen volt átélni a halálát előző életében, vagy hogy milyen volt másneműként élnie, akkor egyetlen alkalommal is fogadom.
  A Michael Newton féle köztes lét utazásnak (avagy spirituális regressziónak), ami jellemzően 4 órás folyamat, előfeltétele, hogy az előző élet utaztatási folyamat során kipróbáljuk, hogy mennyire tudunk együttműködni, ilyenkor egy 2 plusz egy 4 órás ülésre korlátozódhat a segítségem.

Díjaim (természetesen ÁFÁ-s számlát tudok adni):

 • Első konzultáció (120 perc): 10eFt
 • Egyórás konzultáció: 6eFt
 • Kétórás konzultáció: 10eFt
 • Négyórás konzultáció: 16eFt

Online?

Ha a földrajzi adottságok miatt nem tudunk személyesen találkozni, akkor Skype-on keresztül is lehetséges a segítő beszélgetés, és a Skype megváltozott tudatállapotban történő folyamat is.

Nem tartom ideálisnak, de ha a földrajzi közeledben nem találsz olyan segítőt, akiben megbízol, vagy a munkád rendszeresen külföldre szólít, akkor ezen a módon is megoldható a kapcsolattartás.

Skype címem: szilaard_hu

Anonim Online?

Sajnos sokan vagyunk olyan terhekkel, melyet nem vagyunk képesek felvállalni idegen előtt, mégha segítő foglalkozású sem.
Ezek gyakran a társadalmi tabuk határait feszegető témák (például családon belüli szexualitás, ugyan a fáraóknál vagy az európai uralkodócsaládokban megszokott volt a családtagokkal való házasság és gyermeknemzés, de a köznép számára eltitkolt, szégyenletes dolgonak számított).
Skype A papi gyónás eredményességének is része, hogy az arcok nem kerülnek felfedésre.

Ha úgy érzed, hogy nem mered felvállalni az arcodat és a nevedet, de valami nagyon nyomja a lelkedet, akkor készíts erre a célra egy külön Skype fiókot, és arról keress meg! Ekkor ha elkezdjük a segítői folyamatot, akkor Te csak hangot kapcsolsz, én pedig természetesen képet is. A fizetés megoldható PayPal rendszerrel, vagyis ekkor még a bankszámlaszám alapján sem lehetséges megállapítani az utaló személyazonosságodat.

Ha ilyen, anonim segítségkérést szeretnél, kérlek, Skype-on vedd fel velem a kapcsolatot!
Skype címem: szilaard_hu